Netanyahu miniszterelnök levele a zsidó közösségek részére szerte a világban.A letter by prime minister Netanyahu to the Jewish communities in the world.

 A zsidó nép mindig közösén nézett szembe a kihívásokkal, és ez ma sincs másként. A három izraeli fiatal elrablása és az Erős Szikla hadművelet kezdete óta eltelt két hónapban a világ zsidó közösségeinek támogatása óriási erőt adott Izrael népének.

Tudjuk, ezek nehéz idők a világ zsidósága számára, mert közületek sokaknak kell az egyre növekvő és erőszakos antiszemitizmussal szembenéznie.

Izrael állama és népe nevében köszönöm, hogy kiálltok az igazságos hadművelet mellett, amelynek célja, hogy helyreállítsa a megérdemelt békét és biztonságot az izraeliek számára.

Azt kérem tőletek, hogy továbbra is vegyétek fel a harcot a hazugsággal és a megbélyegzéssel szemben, amelyekkel a zsidó államot támadják. Izrael továbbra is töretlenül mellettetek áll a gyűlölettel és az intoleranciával szemben. Minden zsidónak, éljenek bárhol a világon, büszkén és félelem nélkül kell élnie.

Mélyen hiszek a zsidó népben és ügyünk igazában, építsük közösen a jövőnket!

Tisztelettel:
Benjamin Netanjahu
Izrael Állam miniszterelnöke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések