A Hamasz :Csütörtökön reggel 6 órától ne közeledjenek a loddi Ben Gurion légikikötőhöz.

A Hamasz hadüzenete a Ben Gurion légikikötőt fenyegeti

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4561143,00.html
דובר גדודי עז א-דין אל-קסאם הסיר את ענן הערפל סביב גורלו של ראש הזרוע מוחמד דף. “אתם מוכיחים שוב ושוב שאתם כושלים”, אמר והזהיר: כדאי שחברות תעופה בינ”ל יימנעו מהגעה לנתב”ג החל מ-6 בבוקר. לעומת זאת, גורמי מודיעין ישראלים אמרו ל”פוקס ניוז”: מעריכים שדף נהרג
רועי קייס ואטילה שומפלבי


A gázai terrorszervezet televíziós adóján kilátásba helyezte, hogy csütörtök reggel 6 órától támadni fogja a loddi Ben Gurion nemzetközi repülőteret, illetve az onnan felszálló és az oda leszálló repülőgépeket.
Abu Obejda, a Hamasz úgynevezett “katonai szárnya” szóvivője azt üzente a nemzetközi légitársaságoknak, hogy csütörtökön reggel 6 órától ne közeledjenek a loddi Ben Gurion légikikötőhöz.
A hadüzenettel felérő fenyegetés azt tanácsolja Izrael polgárainak, hogy ne látogassanak nyilvános helyeket, a Gázai-övezettel szomszédos régió lakosainak pedig, hogy maradjanak az óvóhelyeken.
A szóvivő állítása szerint Muhammad Déf, a Hamasz “katonai szárnya” vezére nem sérült meg a Légierő keddi támadásában, amelynek során a terrorvezér házát találat érte és több családtagja, köztük csecsemő fia, Ali, életét vesztette.
A Kairóban közvetett tárgyalásokon részt vevő palesztin küldöttséget utasította, hogy azonnal hagyják ott a megbeszéléseket, amelyeket, szavai szerint, “együtt temettek el Ali Déf-fel”.
Nem hivatalos közlés szerint ugyanakkor az Izraeli Légierő célzott csapásában igenis meghalt magaMuhammad Déf is, az egyik legvéresebb kezű terrorista. Binjamin Netanjáhu miniszterelnök szerdán, a telavivi “Kirjá”-ban, a Honvédelmi minisztériumban tartott sajtóértekezleten nem foglalkozott Déf személyével, de kijelentette, hogy minden terrorvezér törvényes célpont és egyikük sem érezheti magát biztonságban. A “Cuk éjtán” hadművelet nem fejeződött be, és addig folytatódik, ameddig célját, a biztonság és a nyugalom biztosítását Izrael népének el nem éri.

Forrás:  http://www.breuerpress.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések