SOHA TÖBBÉ FASIZMUST!


Forrás: http://www.facebook.com/sohatobbefasizmust
Magyarországon 2010-től felerősödött a szélsőjobboldali eszmerendszer támogatottsága. Immár szélsőjobboldali párt is működik a magyar Országgyűlésben. Hazánkban egyre szélesebb körben tapasztalható az ezekből adódó fasisztoid jelenségek. Amennyiben véleménye van a magyarországi fasizálódási folyamatról, azt a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) jelen SOHA TÖBBÉ FASIZMUST! című fórumán szívesen látjuk.

A MEASZ az antifasizmus elveivel egyetértőkkel szívesen megvitat gondolatokat, véleményeket, javaslatokat, azonban semmiféle rasszista megnyilvánulást nem tolerálunk.

Bárki jelentkezhet, akinek az a véleménye, hogy
SOHA TÖBBÉ FASIZMUST!

A csoport és oldal alapelvének az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát tartjuk és kérjük, hogy mindenki ezt az elvet tartsa be: "Mindenkinek joga van a vélemény és kifejezés szabadságához. Ez a jog magában foglalja annak szabadságát, hogy véleménye miatt senkit se zaklassanak, továbbá hogy bármilyen eszközzel és hatásokra való tekintet nélkül mindenki tájékozódhasson és tájékoztathasson, és eszméket megismerhessen, információkat és eszméket terjeszthessen."


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések