Széljegyzet A tüntetéshez

Széljegyzet A tüntetéshez

Sokat mondtuk! Sokat tettünk is, teszünk is érte! Hogy ne feledjük el, hogy emlékeztessünk, mire képes az ember a másikkal!
Mindig a kirekesztéssel kezdődik, mondják, utáljuk, sokat mondják, sokan elhiszik, egyre többen utálnak. Majd megjelölnek. Miért is baj ez, hiszen már sokan utálnak, Te, én, Ő a hibás! Megjelölnek. A többiek örülnek, vagy csendben vannak! Mi meg v
agyunk jelölve! Aztán már könnyű, bezárni, elzárni, megölni!
Ezt mondjuk, tanítjuk, többekkel együtt! Mi már 10 éve, vagon kiállítást utaztatunk az országban, Auschwitzba viszünk gyerekeket, lássátok, mit tettünk egymással, mi, emberek! Budapesten is felvonulunk, hívunk mindenkit, mutassuk meg, ez a múlt, nem kérünk belőle! Csak tesszük, amit tudunk, és mondjuk amiben hiszünk!
Most kimutatta a foga fehérjét az újnáci csürhe! Itt vannak, senki nem mondhatja, senki nem hiheti el, ez csak egy rossz álom, gyerekek viccei! Nem, ez igaz. Betiltották a náci egyenruhás masírozókat, de ma is masíroznak, ugyanúgy, ugyanabban az egyenruhában! És a hatalom, azt mondja, had masírozzanak, hiszen ezek gyerekek! Hát nem, nem így van! Már parlamenti párttá is lettek.
A parlamenti palackbontogatás jól sikerült. Tteljesen kijöttek a rég elmúltnak hitt szellemek! Először csak a parlamentben akarnak összeírni, követőik a vidéki kisvárosban már az öregzsidótól kérdik, mikor rakja fel a csillagot!
Itt a határvonal! Vége. Nemcsak vissza kell tömködni a szellemet a palackba, hanem össze is kell törni azt!
2012-ben most vasárnap, december 2-án mi, egyszerű emberek, demokraták, ott leszünk a Kossuth téren! Segítünk a politikai elitnek! Parlamenti pártok, bármennyire is nem értetek egyet, bármennyire is cirkuszt csináltok egymással, utáljátok egymást, most megvan a lehetőség! Amely csak egyetlen egy! Most kell egymás mellé állni, egymás kezét megfogni! És közösen szétzúzni a nácikat!
Reményeink szerint tízezrek, a szervezők, a csatlakozó szervezetek, a megjelent kisemberek, mind-mind a kezüket nyújtják! Most vasárnap, kedves felszólaló politikusok, volt, jelenlegi, és jövőbeli ország vezetők, most csak arról szóljatok a színpadról a tömegnek, és a tv-nézők százezreinek, hogy mit fogtok december 3-án, hétfőn csinálni! MINDANNYIAN, KÖZÖSEN!
Ha hagyjátok a náci csürhét burjánozni, akkor az a TI felelősségetek, de a közös vesztünk lesz! Legyünk konzervatívok, liberálisok, baloldaliak!
Ez a közös hazánk, építsünk toleráns társadalmat,a tudatlanoknak tanítsuk meg a múltat, itt a jelenben, hogy a jövőben gyerekeink békében élhessenek!

Az Élet Menete Alapítvány

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések