Az előítéletek feltárása és csökkentése - Izraeli-magyar szociálpszichológiai konferencia

Az előítéletek feltárása és csökkentése - Izraeli-magyar szociálpszichológiai konferencia
2010. május 26.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és az Izraeli Nagykövetség örömmel tájékoztatja Önt, hogy 2010. május 26-án, szerdán, 9.00 órai kezdettel közös izraeli-magyar szociálpszichológiai konferenciát rendez, amelynek témája „Az előítéletek feltárása és csökkentése”. Az előadások angolul hangzanak el.

A konferencia helyszíne az ELTE Pedagógiai és Pszichológia Kara, cím: 1075 Budapest Kazinczy u. 23-27, Nagy Sándor előadó.



A szemináriumot 9.30 és 10.00 között Izrael Állam Magyarországra akkreditált nagykövete, őméltósága Aliza Bin-Noun, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Pálinkás József professzor úr és az ELTE rektora, Hudecz Ferenc professzor úr nyitják meg.



A szemináriumon a témában kiváló magyar és izraeli szakértők vesznek részt, akik mind akadémiai kutatásaikban, mind a téma gyakorlati megvalósításában komoly szakmai háttérrel rendelkeznek.



A konferencia előadói betekintést nyújtanak az előítéletekkel kapcsolatos szociálpszichológiai kutatásokba, és a kurrens elméletek tükrében értékelik az előítéletek csökkentésére kidolgozott oktatási programokat.



Kérjük részvételi szándékát jelezze e-mailben Gaál Nórának: gaal.nora@ppk.elte.hu. Kérjük neve mellett adja meg munkahelyét is.
(Embassy of Israel - Budapest)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések