Alrov Mamilla Avenue

Az idén nyáron Jeruzsálemben az Alrov Mamilla negyedet a régi és új Jeruzsálemet összekötő úton, valamint a Jaffó kaputól a Dávid király utcán keresztül júliusban és augusztusban minden csütörtökön 18:00 – 23:00 óra között egész estés programmal várják az utcán sétálókat a zsonglőrök, akrobaták, utcai művészek, zenészek, sok Szinű utcai árusok és a kézművesek. Későn este 3 dimenziós filmvetítésre kerül sor a régi város falain. A húsz perces film címe: „The City of Dávid – ez az a hely ahol minden elkezdődött”
Ezen kívül a művészetek és mesterségek bemutatóján a turistáknak és a helyieknek lehetőségük van vásárolni az egyedi termékekből, ajándékokból, egyedi ékszerekből, kiegészítőkből.
Az Alrov Mamilla negyedben nagyon elegáns kávéházak, éttermek várják a vendégeket.

Alrov Mamilla Avenuo negyed az egyik legnagyobb építkezési vállalkozás volt az elmúlt 40 évben. Az építkezések 2007 ben befejeződtek. Példátlan szintű luxus lakónegyed és kereskedelmi központtá vált. A világhírű izraeli – Kanadai építész Moshe Safdie megőrizte a jelenlegi és a régi történelmi struktúrákat, egy fajta híd lett a modern és a régi építkezési stílus között.
A divatos modern üzletek sorakoznak ebben az épület komplexumban, ezen kívül van itt még több emeletes parkoló, bevásárló központ, 600 méteres sétánnyal, Hilton hotel, 3 – 6 emeletes lakó épületek, luxuslakások sztroboszkopikus stílussal a David’s village – ban, teraszos lakóépületek, és szórakoztató központok.
Nagyon gyorsan népszerű úti cél lett a helyiek és a turisták között.
Sharon Asher

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések