Kuszkusz saláta
30 dkg kuszkusz 3 dl forró víz 2 dkg növényi margarin
1 konzerv csicseriborsó 5 dkg mazsola 5 dkg pörkölt fenyőmag 15 dkg rukkola 1 maréknyi petrezselyem zöld, aprítva 10 dkg olívabogyó Öntethez 1 ek reszelt citromhéj 50 ml facsart citromlé 50 ml olívaolaj.
A kuszkuszt egy tálba töltjük, a forró vízzel leöntjük, fedő alatt 5-8 percig gőzöljük. Hozzáadjuk a margarint, további 15 percig pihentetjük. Közben elkészítjük az öntetet, elkeverjük a többi hozzávalóval. A kuszkuszt egy villával fellazítjuk, a többi hozzávalóval elkeverjük, majd belekeverjük az öntetet. Hidegen tálaljuk.
1 konzerv csicseriborsó 5 dkg mazsola 5 dkg pörkölt fenyőmag 15 dkg rukkola 1 maréknyi petrezselyem zöld, aprítva 10 dkg olívabogyó Öntethez 1 ek reszelt citromhéj 50 ml facsart citromlé 50 ml olívaolaj.
A kuszkuszt egy tálba töltjük, a forró vízzel leöntjük, fedő alatt 5-8 percig gőzöljük. Hozzáadjuk a margarint, további 15 percig pihentetjük. Közben elkészítjük az öntetet, elkeverjük a többi hozzávalóval. A kuszkuszt egy villával fellazítjuk, a többi hozzávalóval elkeverjük, majd belekeverjük az öntetet. Hidegen tálaljuk.
Megjegyzések