A segítség mindig megadatik, de ehhez szükség van rá, hogy akarjunk segítséget kérni

Néha azt hisszük, segítséget kérni másoktól a gyengeség jele, pedig óriási erő kell hozzá, hogy felismerjük  nem tudunk megbirkózni az élet csatáival egyedül.
Nagyon fontos, hogy folyamatos kapcsolatban legyünk a Teremtő erővel, és erősítsük ezt a köteléket nap, mint nap.

Ennek az egyik módja, ha a Teremtőhöz hasonlatossá válunk, és a negaivitással való küzdelmeink során nem reaktív, hanem proaktív módon viselkedünk. Ahhoz, hogy erre képesek legyünk, barátokkal és tanárokkal kell körülvennünk meguntak  de nem olyanokkal, akik mindig azt mondják, amit hallani akarunk, hanem olyanokkal, akik segítenek nekünk abban, hogy jobb emberré válhassunk. 

Ezen a héten különösen fontos, hogy a spirituális fejlődésünkben következő szintre lépjünk, olyanok segítségével, akik támogatják a célunkat, hogy jobb emberré válhassunk. Találkozz a tanároddal, és kérdezd meg tőle, hogyan lehetne a tiéd a kiteljesedés, amelyre vágyakozol. Ha pedig még nincs tanárod, ez a tökéletes pillanat, hogy megtaláld őt. 

A segítség mindig megadatik, de ehhez szükség van rá, hogy akarjunk segítséget kérni - a Fénytől, és egymástól.

Egy kis segítség a barátoktól, és mindannyian képesek leszünk önmagunk legjobb változatává válni.Forrás: https://www.facebook.com/pages/ToraTfillinMezuzaMegila-irasa/410983970984

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések