Jótékonysági koncert Az Élet Menete Alapítvány javára


2010. november 14. vasárnap, 18:00 órától a Dohány utcai zsinagógában

Sztevanovity Zorán, Hernádi Judit, Kern András és Heilig Gábor ad jótékonysági koncertet november 14-én vasárnap, este 6 órától Budapesten, a Dohány utcai zsinagógában Az Élet Menete Alapítvány támogatására.


Az őszi, most már hagyományosnak mondható jótékonysági koncerten a művészek tiszteletdíj nélkül lépnek fel, ezzel támogatva az Élet Menete Alapítvány célkitűzéseit.

A koncert fővédnökei az elmúlt évben megrendezett jótékonysági est közreműködői, Presser Gábor, Falusi Mariann, Hegedűs D. Géza és Szabó Tamás.

Az elmúlt években fellépett többek között Koncz Zsuzsa, Hernádi Judit, Szulák Andrea, Horgas Eszter, Gálvölgyi János, Tordy Géza, Varnus Xaver, Till Attila, Csonka András, Balázsovits Lajos.

Az alapítvány a világ 53 országában működik, és mindenhol önkéntesek végzik a munkát a hitközségek és különböző más alapítványok támogatásával. 2010-ben a budapesti Élet Menete megemlékezésen, a holokauszt magyarországi emléknapján közel húszezer ember vett részt vallási hovatartozásra való tekintet nélkül.
Forrás: http://www.mazsihisz.hu/2010/11/07/jotekonysagi-koncert-az-elet-menete-alapitvany-javara-3700.htm

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések