Izraeli filmfesztivál Los Angeles - ben: junius 3 - 18 - ig.

Az izraeli filmfesztivált 1982- ben hozták létre amelyet egy non profit szervezet alapított. Az évente megrendezésre kerülő esemény létfontosságú szerepet játszik a mai világban, az oktatásban, a kultúrában. Izrael lenyűgöző társadalmi és kulturális sokfélesége mutatkozik meg ezekben a filmekben, elősegíti a különböző kultúrák megismerését, megértését.
Az Izraeli filmfesztiválon több mint 800 filmet, köztük dokumentum filmeket, televíziós filmeket, játék filmeket, mozifilmeket, mutatnak be. A fesztivál alapítója Meir Fenigstein az évek során képes fenn tartani több kulcsfontosságú szervezetek segítségével, támogatásával az Izraeli filmfesztivált. Ezek közé tartozik a Izrael Consulate Genereal of Los Angeles, az Izraeli kormány, Izraeli film alap, az izraeli – film és televíziós ipar, Hollywood közösség, valamint számos vállalkozások, alapítványok, és magánszemélyek.
A nagyközönség többek között: Rebith című filmet, valamint Lost Islands, For may father, Zrubavel, The Beetle, Srugim, The seven days című izraeli filmeket nézhetik meg.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések