Aunt Berta's termékek /Beth-El Food és Aunt Berta (A weboldalt itt találod ) Izraeli száraz borok/Ajándékkosarak

Bemutatkozás
Kokilla Prec Kft.

"Az izraeli kóser termékek forgalmazója"

Cégünk alakulása, kezdete 1978-ra tekint vissza.
Bedolgozói rendszerben kezdtünk el működni, és eleinte csak szerszámkészítéssel foglalkoztunk.

Az 1978-ban történtek miatt kényszerültünk vállalkozásra, mikor is a román határon egy kisebb mennyiségű (800db-os) Biblia-szállítmánnyal elfogtak.
Csodával határos módon a történtek után igen gyors növekedésnek, fejlődésnek lettünk részesei.

Családi vállalkozásunk több mint 18 éve a Kokilla Prec Kft. nevet viseli.
A világ számos országába szállítunk különböző alumínium öntvényeket.

Cégünk tevékenységei: szerszámkészítés, alumíniumöntés, CNC - megmunkálás és összeszerelés.

Gyülekezetbe járunk, olvassuk a Bibliát. Megtapasztaltuk: a Biblia, Isten szava IGAZ!
Gyülekezetünkben, a családban, a cégünknél tudjuk, elfogadjuk, hirdetjük: IZRAEL Isten választott népe!

Három éve szállítunk Izraelbe. Ennek kapcsán az egyik látogatásunk során német származású, nem zsidó emberek - akik 35 éve Izraelben telepedtek le és indítottak vállalkozást-, mondták el, hogy Isten az ők Izraelhez tett viszonyulása végett különösen megáldotta Őket. Itt szeretnénk megjegyezni: minden ország jövőjének, köztük Magyarországénak is meghatározó állomása, hogy milyen a kapcsolata Izraellel.

A következőket olvassuk a Bibliában. (Mózes I. könyve 12. rész 3. vers)
„ És megáldom azokat, akik téged áldanak”

Ugyanettől a német ügyfelünktől halottam, hogy Izraelben sok gyümölcs terem és ennek kapcsán egy lekvárgyárat építettek, és e termékeket a világ minden részén értékesítik. Ekkor született meg bennünk a gondolat, milyen jó lenne, ha ebben a munkában mi is részt vehetnénk.
Importálhatnánk Magyarországra a Szentföld termését és így, mi magyarok is fogyaszthatjuk, egyúttal támogatva ezzel Izraelt, és támogatva ezzel Magyarországot is. Az előző igeszakaszra hivatkozva (Mózes I. könyve 12. rész 3. vers)
„ És megáldom azokat, akik téged áldanak”

Mi ez az áldás? Milyen áldásról beszélünk?

Egy idős barátunktól hallottuk ezt a bizonyságot, miszerint 1990 és 1991-ben az egyik Bibliai prófécia a szemünk előtt teljesedett be.

(Nehémiás könyve I. rész 9. vers (részlet))
„ Mégha az égnek utolsó szélén volnának is szétszórt gyermekeitek, onnan is összegyűjtöm őket és beviszem arra a helyre, melyet választottam, hogy lakozzék ott az én nevem”


Magyarországon keresztül vándoroltak haza a volt Szovjetunió területén élő zsidó emberek.
Magyarország a svéd keresztények kezdeményezésére nagy segítséget adott a nálunk egy-két hetet eltöltő zsidó embereknek, míg a továbbutazás feltételei megvalósultak.
Ebben az évben ugyanannyi búzát vetettünk, mint az előző években, de dupla annyit arattunk. Gondoljuk el, nem kellett többet tennünk érte!

(Mózes I. könyve 12. rész 3. vers)
„ És megáldom azokat, akik téged áldanak”


2 év elteltével, sokat gondolkodva és imádkozva rátaláltunk a következő igeversre.
(Ézsaiás könyve 27. rész 6. vers)
„ A jövőben gyökeret ver Jákob, virágzani, virulni fog Izrael, termésével elárasztja a világot”

Ezek után mindjárt eldöntöttük, ennek mi is részesei szeretnénk lenni.
Felgyorsítva a folyamatokat, ma (2011. év végén) már ott tartunk, hogy ugyan még csak kevés, de folyamatosan bővülő termékválasztékkal, hisszük, hogy Isten segítségével és akaratával megegyezően indult el ez a vállalkozás.


"Az izraeli kóser termékek forgalmazója"

Izrael 60. születésnapjára 2008. május 14-én, cégünk zászlótartójába kitűztük az izraeli zászlót, melyet irodánk ablakából, nap mint nap láthatunk. Ekkor ismertem fel és értettem meg azt az igét.
(Zsoltárok, 60. vers 6. rész)
„Adtál a téged féltőknek zászlót, melyet felemeljenek az igazságért"

Továbbiakban a zászlót látván felhívja figyelmemet, hogy ne felejtsem el áldani Izraelt minden nap.

Megszületett az a gondolat, hogy gyártsunk olyan körülöttünk lévő mindennapi tárgyakat, amelyek Izraelre és az igére fordítják figyelmünket. Így alkottuk meg a Dávid-csillagos alumínium kerti- és beltéri bútorgarnitúrát, valamint az „Isten áldja meg Izraelt” felirattal ellátott menórát, illetve elkezdtük egy izraeli írótól származó könyvek fordítását, forgalmazását.

Hamarosan megvásárolható lesz a hatszemélyes Dávid-csillagos „Shalom, shalom Jerushalem” feliratú asztalgarnitúra.

Köszönöm, hogy a leírtakat elolvasta és azok felé, akik sajnos az antiszemitizmusban erősődő Magyarországban látják a jövő megoldását, szeretetből és semmiféleképp nem fenyegetésből, a többször említett igének a második részét is figyelmükbe ajánlom:
(Mózes I. könyve 12. rész 3. vers)
„ És megáldom azokat, akik téged áldanak, és aki téged átkoz, megátkozom azt: és megáldatnak te benned a föld minden nemzetségei”

Egy másik ige így szól: aki Izraelt bántja, Isten szeme fényét bántja.

De mi a Biblia alapján keresztény emberek vagyunk, keresztény Magyarországon. Ha nem is akarod Izraelt áldani, de amire a Biblia tanít bennünket:
„Szeresd felebarátodat, úgy mint magadat”

A zsidó emberek is minimum felebarátok, ugyan nekem - és hiszem, hogy nagy többségünknek - idősebb testvéreink.

Egy zsidó barátunk, aki átélte a holokausztot, a következőt mondta:
Nekünk zsidóknak nincs választási lehetőségünk, mi zsidók vagyunk.

Nektek viszont van: Izrael mellett vagy Izrael ellen?


Kérlek, gondolkodjatok el ezeken a szavakon és bármilyen kérdés esetén, kérd Istenünket imában és olvasd a bibliát, hogy felmerülő kérdéseidre Ő adjon választ.


Kérem, tekintse meg a terméklistánkat!
Shalom! Shalom!




Kóser élelmiszerek


Annak ellenére, hogy Aunt Berta különleges termékeit egy tucat évvel ezelőtt alapították, kezdete valójában három generációval ezelőttre nyúlik vissza, Aunt Berta nagymamájáig. Egy kis európai hegyi falucskában, nagymama sokat törődött a saját farmján termesztett gyümölcseivel, amelyet frissen leszedett és a konyha közepén lévő tűzön főzött, egy kis cukorral és gyengéd szeretettel szórta meg és ízletes lekvárt főzött belőle. Amikor a lánya elég nagy lett ahhoz, hogy vele főzzön, megtanította neki a gyöngyöző gyümölcsök természetes ízét kihozni, és hogy meddig kell főzni, hogy megőrizze a természetes színét. Együtt kialakították a sajátkészítésű házias ízvilágukat és lekvárállagukat. Amikor a sűrűség és az íz megfelelő, befejezik a főzést és üvegbe töltik titkos receptúrájukat.


Az évek gyorsan teltek és Aunt Berta hirtelen harmadik generációs lekvárfőzésre specializálódott szakácsként találta magát. Izraelbe költözött, ahol ihletet adott az Aunt Berta speciális élelmiszerek megalapításához. Folytatta a családi hagyományt és olyan friss, zamatos gyümölcsöket termesztett, amelyekből lekvárt és citruslekvárt lehet főzni. Aunt Berta haláláig folytatta a családi receptek felhasználását különböző gyümölcsfélékre. Egy lépéssel tovább is lépett az ereklyének számító receptjeivel, mivel bevezette a termékpalettára a család kedvenc házi készítésű süteményeit.

Mára az Aunt Berta különleges élelmiszereinek központja Izraelben van, a legmodernebb gyártósorai a tengerparti és északi területeken fekszenek. A cég termékei a következők: lekvárok, citruslekvárok, szószok, dzsemek, édes és sós sütemények, pralinék. Az Aunt Berta finomságok ízletes, harmonikus ízei Európa, Kanada és Egyesült Államok szerte megtalálhatók.

Aunt Berta különleges termékeinek ízvilága visszarepít az időben.

Az elmúlt idők íze, ma – ez az Aunt Berta különleges termékeinek titka.

Nyisson ki egy befőttesüveget és egy doboz süteményt. Szagoljon bele és csukja be a szemét ...
-Mit lát?
Gőz kavarog a rotyogó edényekből, amit nagymama keverget és kóstolgat.


-Milyen szagot érez?
A frissen főzött és sütött finomságok pompás meleg aromáját.

Ez az Aunt Berta különleges termékeinek lényege.


Olyan becses ereklyének számító recepteket használunk, amelyet egyik generáció adott át a másiknak.

A következő ínycsiklandozó Aunt Berta termékek közül választhat:

lekvárok,
citruslekvárok
szószok,
dzsemek
pralinék
kézzel készült édes és sós sütemények.


Egy kis európai hegyi falucskából indulva, Aunt Berta különleges termékei világszerte megtalálhatók. Dőljön hátra, lazítson és élvezze az egykori idők házias ízeit.

Az időtállóságot jutalmazták

Az Aunt Berta különleges termékei büszke tulajdonosa a 2010-es sofiTM aranyéremnek, amelyet a kitűnő dzsemek, lekvárok, méz és mogyorókrém kategóriában jutalmazták az Aunt Berta sárgabarack lekvárját.


Lekvárok

Aunt Berta lekvárok híresek a gazdag és házias ízvilágáról. 100%-os természetes gyümölcsből készülnek, frissen szedik és tárolják, amíg nem kész a felhasználásra. „Csak” a természet ajándékát használják a teljes folyamatban és nem tartalmaz ételszínezéket vagy tartósítószert.


Cracker - Sós szárazsütemény

Családi ereklyének tartott recepten alapul. A kézzel készített ropogós és finom sütemény egy kiadós és egészséges választás. Természetes összetevőkből készült és rostban gazdag. Három féle ízesítéssel kaphatók: paradicsomos, hagymás és négymagos.

MandelBiss - Édes szárazsütemény

A mandulás kenyér és az olasz biscotti szerelmesei nem tudnak majd betelni az Aunt Berta remek MandelBiss édes süteményével. Kicsi, vékony és pelyhes, minden egyes darabja sok mogyorót és gyümölcsöt tartalmaz. A tökéletes falat-nagyságú szárazsütemény remek bármilyen italhoz és desszerthez. MandelBiss nem tartalmaz transzzsírsavat.


HACCP

ISO9001

Kóser Párve Mehadrin a Zikhron Yaaqov Rabbinátus felügyeletével


Beth-El Food and Aunt Berta's

Even though Aunt Berta’s Specialty Foods was established a dozen years ago, it actually began three generations back with Aunt Berta’s grandmother. Living in a small European mountain village, grandma took the choice fresh fruits she lovingly grew on her farm, cooked them over the open fire of her kitchen’s hearth, added a healthy sprinkling of sugar and tender loving care, and turned them into mouthwatering preserves and marmalades. When her daughter was old enough to cook by her side, she taught her how to bring out the natural flavor of the bubbling fruit and when to stop in order to preserve its natural color. Together the two performed their own home-grown tastings for texture and flavor. When the consistency and taste were just right, they would stop and pour their secret formula into jars.


The years went by and Aunt Berta quickly found herself a third generation family cook specializing in preserves. Moving to Israel, where she inspired the establishment of Aunt Berta’s Specialty Foods, she continued the family tradition of growing lush, juicy fruits that could be turned into preserves and marmalades. Until her dying day, Aunt Berta continued to adapt family recipes to different fruit varieties. In addition, she took her heirloom recipes one step further by introducing favorite family, hand-made baked goods to her product line-up.

Today Aunt Berta’s Specialty Foods is headquartered in Israel, with state-of-the-art manufacturing facilities located in Israel’s coastal and northern regions. The company’s products include marmalades, preserves, sauces, fruit spreads, cookies, crackers, and pralines. The delicious, comforting flavor of Aunt Berta's delicacies are found in homes throughout the United States, Canada, and Europe.


Generations of home-grown recipes

Aunt Berta’s the taste that takes you back

The taste of yesteryear, today – that’s the secret of Aunt Berta’s Specialty Foods.

Twist open a jar. Open a package. Inhale the tantalizing scent and close your eyes.
-What do you see?
Steam swirling out of simmering pots while your grandmother stirs and samples.

-What do you smell?
The rich, warm aroma of freshly cooked and baked delicacies. That’s the essence of Aunt Berta.

Using precious heirloom recipes handed down from one generation to the next, Aunt Berta’s Specialty Foods offers a mouthwatering menu of:

preserves,
marmalades,
sauces,
fruit spreads,
pralines,
hand-made cookies and crackers.

From a small mountain village in Europe to kitchens all over the world, Aunt Berta’s Specialty Foods lets you sit back, relax and savor the home-made comfort flavor of days of yore.




Being Timeless has Its Rewards

Aunt Berta’s Specialty Foods is the proud recipient of the 2010 sofiTM Gold Award for Outstanding Jam, Preserve, Honey or Nut Butter. The National Association for the Specialty Food Trade bestowed this award on Aunt Berta’s Apricot Preserve.

Preserves @ Marmalades

Berta’s preserves and marmalades are famous for their rich, homemade flavor. Made from 100% natural fruits, freshly picked and stored until they are ready for cooking, Aunt Berta’s preserves and marmalades use 'only' nature’s bounty during the entire production process and do not contain any food coloring or preservatives.


Cracker

Based on a family heirloom recipe, Aunt Berta’s crunchy and delicious hand-made crackers are the hearty, healthy choice. Made from natural ingredients and rich in fiber, these whole grain crackers come in three flavors: Tomato, Onion and Four Seed.


MandelBiss

Lovers of Mandel Brot (almond bread) and Italian biscotti can’t get enough of Aunt Berta’s scrumptious MandelBiss. Small, thin, and flaky, each mini piece has a high concentration of nuts and fruit. The perfect bite-sized baked good for any beverage or dessert, MandelBiss do not contain trans fats.



HACCP


ISO9001


Kosher Párve Mehadrin a Zikhron Yaaqov

Négymagos szárazsütemény

Nettó tömeg: 200 g
Bruttó súly: 245g

Összetevők: Búzaliszt (glutént tartalmaz), teljes kiőrlésű búzaliszt (12%), rozsliszt (12%), növényi zsiradék (pálma),
egész szezámmag, köles (3%), tönkölybúza (1.9%), só, élesztő, lenmag, víz, tojás, rozmaringkivonat – természetes antioxidáns.

Információ allergén anyagokra érzékenyeknek:
Glutént, szezámmagot, tojást tartalmaz.
Tárolási útmutató: Száraz helyen tartandó.
Felbontást követően, fénytől és nedvességtől védve egy zárható edényben tároljuk.

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energiatartalom: 438kcal/ 1834kJ
Fehérje (g): 11,2
Szénhidrát (g) 62,3
Zsír (g): 15,1
Ebből telített (g): 5,8
Koleszterin (mg): 8
Nátrium (mg): 993

Kóser Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaaqov felügyeletével

Mandulás (30%) kóser szárazsütemény.

Nettó tömeg: 130g
Bruttó súly: 170g

Szavatosságát lásd a dobozon feltüntetve. (nap-hó-év)Tárolása száraz helyen.
Felbontás után egy zárható edényben tartsuk, napfénytől és nedvességtől védve.

Átlagos tápérték 100g termékben
energiatartalom (kcal): 475 (1989kJ)
fehérje (gr): 14
szénhidrát (gr) 62
ebből cukor (gr): 30
zsír (gr): 20
ebből telített zsírsavak (gr): 2,3
nátrium (gr) 0,08
koleszterin (mg): 196

Összetevők: Fehér búzaliszt (glutént tartalmaz), tojás, cukor, mandula (30%), víz, vaníliaíz, sütőpor, (emulgeálószer (E450i, E500ii))
Allergén anyagok: búzaglutén, tojás, mandula
Nyomokban szezámmagot, mogyorót, diót tartalmazhat.

Kóser párve Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaaqov felügyeletével

Áfonyás (25%) és tőzegáfonyás (13%) kóser szárazsütemény.

Nettó tömeg: 130g
Bruttó súly: 170g

Szavatosságát lásd a dobozon feltüntetve. (nap-hó-év) Tárolása száraz helyen.
Felbontás után egy zárható edényben tartsuk, napfénytől és nedvességtől védve.

Átlagos tápérték 100g termékben
energiatartalom (kcal): 414 (1733kJ)
fehérje (gr): 9
szénhidrát (gr): 82
ebből cukor (gr): 56
zsír (gr): 4,7
ebből telített zsírsavak (gr): 0
nátrium (gr): 0,03
koleszterin (mg): 70

Összetevők: Fehér búzaliszt (glutént tartalmaz), tojás, cukor, áfonya 250%), tőzegáfonya (13%) víz, sütőpor, (emulgeálószer (E450i, E500ii)) vaníliaíz.
Allergén anyagok: búzaglutén, tojás, SO2
Nyomokban szezámmagot, mandulát, mogyorót, diót tartalmazhat.

Kóser párve Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaaqov felügyeletével

Kesudiós (20%) és csokoládés (9%) kóser szárazsütemény.

Nettó tömeg: 130g
Bruttó súly: 170g

Szavatosságát lásd a dobozon feltüntetve. (nap-hó-év)Tárolása száraz helyen.
Felbontás után egy zárható edényben tartsuk, napfénytől és nedvességtől védve.

Átlagos tápérték 100g termékben
energiatartalom (kcal): 472 (1976kJ)
fehérje (gr): 11
szénhidrát (gr): 62
ebből cukor (gr): 30
zsír (gr): 21
ebből telített zsírsavak (gr): 2,5
nátrium (gr): 0,08
koleszterin (mg) 177

Összetevők: Fehér búzaliszt (glutént tartalmaz), tojás, cukor, kesudió (20%), csokoládé (9%),
(cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), mesterséges íz – vanília)), víz, pörkölt kávébab, aroma (természetes kávé) és vanília) sütőpor, emulgeálószer (E450i, E500ii)
Allergén anyagok: búzaglutén, tojás, kesudió, szója (lecitinből).
Nyomokban szezámmagot, mandulát, mogyorót, diót tartalmazhat.

Kóser párve Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaaqov felügyeletével

Hagymás szárazsütemény

Nettó tömeg: 200 g
Bruttó súly: 245g

Összetevők: Búzaliszt (glutént tartalmaz), rozsliszt, növényi zsiradék, szezámmag, hagyma (4,15%),
élesztő, lenmag, só, emulgeálószer (szójaliszt, maláta, enzimek, aszkorbinsav), tojás, rozmaringkivonat – természetes antioxidáns.

Információ allergén anyagokra érzékenyeknek:
Glutént, szezámmagot, szóját, tojást tartalmaz.
Tárolási útmutató: Száraz helyen tartandó.
Felbontást követően, fénytől és nedvességtől védve egy zárható edényben tároljuk.

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energiatartalom: 497kcal/2081kJ
Fehérje (g): 12.8
Szénhidrát (g) 60.0
Zsír (g): 23.0
Ebből telített (g): 7.5
Koleszterin (mg): 19
Nátrium (mg): 828

Kóser Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaaqov felügyeletével

Tökmagos paradicsomos szárazsütemény

Nettó tömeg: 200 g
Bruttó súly: 245g

Összetevők: Búzaliszt (glutént tartalmaz), rozsliszt, növényi zsiradék, szezámmag, növényi olaj, tökmag (9%),
élesztő, lenmag, só, szárított paradicsom (5,4%), víz, oregánó, fokhagyma, emulgeálószer (szójaliszt, maláta, enzimek, aszkorbinsav),
természetes aroma, tojás, rozmaringkivonat – természetes antioxidáns.

Információ allergén anyagokra érzékenyeknek:
Glutént, szezámmagot, szóját, tojást tartalmaz.
Tárolási útmutató: Száraz helyen tartandó.
Felbontást követően, fénytől és nedvességtől védve egy zárható edényben tároljuk.

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energiatartalom: 476kcal/1993kJ
Fehérje (g): 13
Szénhidrát (g) 56.3
Zsír (g): 21
Ebből telített (g): 5.5
Koleszterin (mg): 1
Nátrium (mg): 761

Kóser Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaaqov felügyeletével

Füge gyümölcslekvár

Nettó tömeg: 240g
Bruttó súly: 430g

100g-onként 75g gyümölcsből előállítva.
Összes cukortartalom 100g-onként 49g
Átlagos tápértékek 100g-onként

Összetevők: Füge (75%), cukor, savanyúságot szabályozó szer:
citromsav, sűrítő: pektin, bodza.
Felbontás után hűvös helyen tartandó.
Tartósító-, színező- és aromaanyagok hozzáadása nélkül készült.

Kóser párve Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaakov felügyeletével

energiatartalom: 189kcal/791kJ
fehérje (g): 1
szénhidrátok(g): 55,1
ebből cukor (g): 49
zsír (g): 0,3
ebből telített zsírsavak: 0
ballasztanyagok(g): 1,6
nátrium (mg): 5

Mangó gyümölcslekvár

Nettó tömeg: 240g
Bruttó súly: 430g

100g-onként 75g gyümölcsből előállítva.
Összes cukortartalom 100g-onként 49g
Átlagos tápértékek 100g-onként
Összetevők: Mangó (75%), cukor, savanyúságot szabályozó szer:
citromsav, sűrítő: pektin, C-vitamin.
Gyümölcsmag-darabokat tartalmazhat.
Felbontás után hűvös helyen tartandó.
Tartósító-, színező- és aromaanyagok hozzáadása nélkül készült.

Kóser párve Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaakov felügyeletével

energiatartalom: 192kcal/804kJ
fehérje (g): 0,4
szénhidrátok(g): 53
ebből cukor (g): 49
zsír (g): 0,2
ebből telített zsírsavak: 0
ballasztanyagok(g): 0
nátrium (mg): 2

Narancs gyümölcslekvár

Nettó tömeg: 240g
Bruttó súly: 430g

100g-onként 75g gyümölcsből előállítva.
Összes cukortartalom 100g-onként 49g
Átlagos tápértékek 100g-onként
Összetevők: Gyümölcskeverék (70%), (narancs(50%), citrom(17%), etrog-citrusgyümölcs 3%)),
cukor savanyúságot szabályozó szer: citromsav, sűrítő, pektin.) Citrusmagvakat tartalmazhat.
Felbontás után hűvös helyen tartandó.
Tartósító-, színező- és aromaanyagok hozzáadása nélkül készült.

Kóser párve Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaakov felügyeletével

energiatartalom: 185kcal/775kJ
fehérje (g): 1
szénhidrátok(g): 47,6
ebből cukor (g): 49
zsír (g): 0,4
ebből telített zsírsavak: 0
ballasztanyagok(g): 0
nátrium (mg): 2

Maracuja gyümölcslekvár

Nettó tömeg: 240g
Bruttó súly: 430g

100g-onként 75g gyümölcsből előállítva.
Összes cukortartalom 100g-onként 49g
Átlagos tápértékek 100g-onként

Összetevők: Maracuja (75%), cukor, savanyúságot szabályozó szer: citromsav, sűrítő: pektin.
Felbontás után hűvös helyen tartandó.
Tartósító-, színező- és aromaanyagok hozzáadása nélkül készült.

Kóser párve Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaakov felügyeletével

energiatartalom: 212kcal/888kJ
fehérje (g): 1,3
szénhidrátok(g): 51,9
ebből cukor (g): 49
zsír (g): 0,4
ebből telített zsírsavak: 0
ballasztanyagok(g): 0
nátrium (mg): 18

Grépfrút gyümölcslekvár

Nettó tömeg: 240g
Bruttó súly: 430g

100g-onként 70g gyümölcsből előállítva.
Összes cukortartalom 100g-onként 49g
Átlagos tápértékek 100g-onként

Összetevők: gyümölcs-mix (70%) (grépfrút (50%) citrom (17%) Etrog-
gyümölcs (3%))cukor, savanyúságot szabályozó szer: citromsav, sűrítő: pektin.
Citrusmagvakat tartalmazhat.
Gyümölcsmag-darabokat tartalmazhat.
Felbontás után hűvös helyen tartandó.
Tartósító-, színező- és aromaanyagok hozzáadása nélkül készült.

Kóser párve Mehadrin. A Badatz Zikhron Yaakov felügyeletével

energiatartalom: 192kcal/804kJ
fehérje (g): 0,9
szénhidrátok(g): 47,3
ebből cukor (g): 49
zsír (g): 0,4
ebből telített zsírsavak: 0
ballasztanyagok(g): 0
nátrium (mg): 2

Borok
Yasmin Red (száraz vörösbor)
Izraeli száraz vörösbor

60%Merlot 40% cabernet sauvignon.
Egy harmónikus, friss vörösbor a Jezrael és Ella régió napkényeztette tőkéiről.
A Yasmin tökéletes bor minden alkalomra: gyümölcs aromájával és íz-világával stílusos kísérő sajtokhoz,
mediterrán előételekhez ugyanúgy mint a grillezett húsokhoz.

bruttó súly: 1,26Kg

Cabernet Sauvignon (száraz vörösbor)
Izraeli száraz vörösbor

Felső-Galilea és az Ella-völgy legjobb tőkéinek gondos kiválasztásával szüretelték e Cabernet Sauvignon szőlőjét.
Amerikai tölgyfahordókban érlelődik és üvegbe palackozva érik tökéletessé.
Különösen ajánlható vörös húshoz és minőségi sajtokhoz.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 18°C

bruttó súly: 1,26Kg

Chardonnay (száraz fehérbor)
Izraeli száraz fehérbor

Izreal eredeti talaja és a szőlőérlelő sok napfény ideális környezetet ad a Chdonney-nak.
A szőlőt Észak-Galileában kézzel szüretelték.
A Chardonnay 9 hónapig francia tölgyfahordóban érik és a trópusi gyümölcsök, mandula és karamell finom aromáját foglalja magában.
Könnyű előételekhez, hal-ételekhez és tésztákhoz ajánlott 12°C hőméréskleten.

bruttó súly: 1,4Kg

Merlot (száraz vörösbor)
Izraeli száraz vörösbor

A kézzel szüretelt szőlőszemeket 8 hónapig francia Barrique hordóban érlelték.
A Recanati Merlot kiegyensúlyozott testességű bor, gyümölcsök, bogyós gyümölcsök és vanília nagyvonalú aromájával.
A Merlot különösen illik grillezett húsok, csirke, valamint a vegetáriánus konyha ételeihez.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 19°C

bruttó súly: 1,26Kg

Shiraz (száraz vörösbor)
Izraeli száraz vörösbor

E Shiraz bor 8 hónapig francia és amerikai tölgyfahordóban érik és málna, feketebors, vanília és szerecsendió intenzív aromái keverednek.
Az egész bor harmóniát sugároz, nagyon kellemes és hosszantartó utóízzel.
A Shiraz különösen jól illik sütikhez.
Fogyaszthatjuk fiatalborként is, tökéletes érettségét üvegbe töltve éri el a következő években.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 18°C

bruttó súly: 1,4Kg

Cabernet Sauvignon Reserve (száraz vörösbor)
Izraeli száraz vörösbor

Recanati a Reserve borait csak kivételesen jó évjáratokhoz készíti.
Barrique hordóban 16 hónapig érlelik.
E Cabernet Sauvignon a fekete bogyósgyümölcsök, a csokoládé, a szilva, valamint enyhe rozmaringos aromáival bársonyos ízhatású.
Puha tanninjaival, kiegyensúlyozott savaival hosszantartó kellemes vanília és gyümölcsaroma utóízt ad.
Különösen ajánlható marhasültekhez és pikáns sajtokhoz.
Legjobb fogyasztási hőmérséklete 18°C

bruttó súly: 1,38Kg

Special Reserve Red (száraz vörösbor)
Izraeli száraz vörösbor

A Special Reserve a borkészítés megkoronázása a Recanatitól.
Ez a bor 19 hónapon át érlelődik új, farncia Barrique hordóban
A legjobb Cabernet Sauvignon és Merlot szőlők házasítása adja e bor harmóniáját intenzív tanninjával és kiegyensúlyozott savasságával.
A szilva, csokoládé és cseresznye aromája enyhe fűszerességgel párosul, kombinálva egy élvezetes hosszantartó utóízzel.
Mindez együtt teszi e bor fogyasztását különleges élménnyé.

bruttó súly: 1,62Kg

Ajándékkosár
Tartalma:

1db Aunt Berta's 75%-os lekvár
1db Aunt Berta's sós szárazsütemény (cracker)
1db Aunt Berta's édes szárazsütemény

Bruttó súly: 1,04Kg

Tartalma:

1db Yasmin Red bor
1db Aunt Berta's 75%-os lekvár
1db Aunt Berta's sós szárazsütemény (cracker)

Bruttó súly: 2,10Kg

Tartalma:

1db Yasmin Red bor
2db Aunt Berta's sós szárazsütemény (cracker)
1db TUVIA GELBARD - Samaria, a mi gyökereink
1db TUVIA GELBARD - Élet a terror árnyékában


Tartalma:

1db Yasmin Red bor
2db Aunt Berta's 75%-os lekvár
2db Aunt Berta's sós szárazsütemény (cracker)
2db Aunt Berta's édes szárazsütemény

Bruttó súly: 3,18Kg

Tartalma:

2db Recanati bor
2db Aunt Berta's 75%-os lekvár
1db Aunt Berta's sós szárazsütemény (cracker)
1db Aunt Berta's édes szárazsütemény

Bruttó súly: 4,4Kg

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések