Simon Peresz

Simon Peresz államfő kedden megnyitotta saját oldalát a Youtube videómegosztó oldalon. Peresz kapcsolatot szeretne kiépíteni olyan állampolgárokkal, akiknek országa nem tart fenn diplomáciai kapcsolatot Izraellel.

Az államfő a jeruzsálemi rezidenciáján tartott keddi sajtótájékoztatón jelentette be az oldal megnyitását, és fogadta Chad Hurley-t, a Youtube alapítóját.

Az internetes oldalon virtuális sajtókonferenciákat is fognak tartani, ahol a meghívottak kérdéseket tehetnek fel az államfőnek. Peresz három pontban foglalta össze a célokat: hozzunk létre békét a Közel-Keleten és a világban, tegyünk a vallások közötti megbékélésért, vezessünk be új technológiákat az emberiség jóléte érdekében.



Peresz felhívta a figyelmet arra, hogy az internet milyen fontos szerepet tölt be a mai világban: „Az internet alapjaiban változtatta meg az emberekkel történő kommunikációt. Hiszek a technológia erejében, ezért nagyon bízok az izraeli polgárokkal és a világgal történő kommunikáció távlatainak kibővülésében.”

Forrás: Mazsihisz

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések